• Nauti auringosta BEST HOMEin kanssa

Kunnostus

Tee hyvä ostos – lisää arvoa

Niille, jotka haluavat tehdä löytöjä, on suositeltavaa kunnostaa omaisuutta. BEST HOME tarjoaa oman korjausryhmän ammattitaitoisilla arkkitehdeillä ja käsityöläisillä, kuten puusepänteillä, sähköasentajilla ja maalareilla. Ammatillinen remontointi lisää kotisi arvoa.

Helppo ja tehokas – puoleen hintaan

Luotettujen ja ammattitaitoisten käsityöläisten löytäminen omasta voi olla haaste. Lisäksi kieli on usein este. BEST HOME on perustanut joukon, joka täyttää odotuksemme kilpailukykyisin ehdoin pitkä kokemus ja laaja kontaktien verkosto. Meidän kautta, voit tehokkaasti remontoida kodin alle puolet hinnasta verrattuna jos teet sen Skandinaviassa.

Valitset – projektipäällikkö

Voit helposti jättää projektinhallinnan meille. Huolehdimme kaikesta käytännöllisestä ja varmistaaksemme sovitut askeleet kunnostushankkeelle. Siksi sinun ei tarvitse olla fyysisesti läsnä, jos et halua. Saat säännöllisiä päivityksiä matkan varrella ja valitse tarvitsemasi materiaalit ja ratkaisut.

Vuokra – maxa voitto

Jos haluat vuokrata asunnon koko vuoden tai osan siitä, voimme hoitaa kaikki käytännön yksityiskohdat majoituksen vuokraamisesta.

Ennen
Ennen

Jälkeen
Jälkeen

Jälkeen
Jälkeen

BEST HOME tarjoaa oman korjausryhmän, jolla on ammattitaitoisia arkkitehtejä ja käsityöläisiä. Ammatillinen remontointi lisää kodin arvoa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja kiinteistön kunnostamisesta.