• Njut av solen med BEST HOME

Renovering

Gör et bra köp – öka värdet

För dem som vill göra fynd, rekommenderas att renovera en fastighet. BEST HOME erbjuder sitt eget renoveringsteam med skickliga arkitekter och hantverkare, bland annat snickare, elektriker och målare. En professionell renovering kommer att öka värdet av ditt hem.

Lätt och effektivt – halva priset

Att hitta pålitliga och kompetenta hantverkare på egen hand kan vara en utmaning. Dessutom är språket ofta ett hinder. BEST HOME har genom en lång erfarenhet och ett brett kontaktnät etablerat ett team som uppfyller våra förväntningar på konkurrenskraftiga villkor. Genom oss renoverar du effektivt en bostad på mindre än hälften av priset jämfört med om du skulle gjort det i Skandinavien.

Du väljer – vi projektledar

Du kan enkelt lämna projektledningen till oss. Vi tar hand om allt praktiskt och säkerställer överenskomna steg för renoveringsprojektet. Således behöver du inte vara fysiskt närvarande om du inte vill. Du får regelbundna uppdateringar under vägen och väljer de material och lösningar du behöver.

Uthyrning – maxa vinsten 

Om du vill hyra lägenheten hela eller en del av året, kan vi ta hand om alla praktiska detaljer kring uthyrningen av ditt boende.

Före
Före

Efter
Efter

Efter
Efter

BEST HOME erbjuder sitt eget renoveringsteam med skickliga arkitekter och hantverkare. En professionell renovering ökar värdet av ditt hem. Kontakta oss för mer information om renovering av egendom.