• Njut av solen med BEST HOME

Hyra bostad

BEST HOME har et stort utbud av lägenheter i området runt Fuengirola och Mijas Costa på Costa del Sol i Spanien, både för korttids- och långtidsuthyrning. Självklart är alla licenser och alla papper i ordning.

Costa del Sol eller solkusten som den också kallas bjuder på vackra stränder samt klippor, dyner och spännande vikar. Hyr ett hus på Costa del Sol och vakna upp till ljudet av Medelhavets kluckande vågor! Att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Spanien är både ett billigare och bekvämare alternativ än att bo på hotell. Vem vill inte byta ett tråkigt hotellrum med en charmig semesterbostad där man kan bjuda in sin familj och vänner och umgås under trevliga former. Oavsett vilken typ av semester du har planerat kommer du upptäcka många fördelar med att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Spanien.

BEST HOME har lång erfarenhet av marknaden och hjälper gärna till att inspirera med nya idéer för din semestervistelse. Boka lägenhet för sommar eller vinter redan nu, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din semesterbostad i solen!

> Sök hyresobjekt här