• Njut av solen med BEST HOME

Nyproduktion

BEST HOME har ett fantastiskt utbud av nyproduktion till salu på hela Costa del Sol.

Unika fördelar

Ett nybyggt hus eller nybyggda lägenheter har unika fördelar. Oftast kan du själv bestämma mycket av interiör en redan från start. Standarden är hög, och det är en särskild känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Mycket av den nyproduktion som byggs idag har också unik arkitektur och moderna lösningar som man inte hittar i äldre bostäder.

God investering

Vi samarbetar endast med välrenommerade byggföretag och vi är mycket noggranna med att de nybyggnadsprojekt som vi rekommenderar uppfyller våra krav på en bra investering. Förutom en hög byggnadskvalitet ställer vi stora krav på övriga faciliteter såsom vackra och inbjudande gemensamma trädgårdar och poolanläggningar liksom närhet, helst gångavstånd till övrig service såsom affärer, caféer, restauranger etc.

Trygt och säkert

Vår kompetens och erfarenhet inom nyproduktion tillsammans med vårt kontaktnät inom hantverksektorn gör att du på ett säkert och tryggt sätt kan köpa din nyproducerade drömbostad genom oss. Vi håller dig självklart uppdaterad under byggnadsprocessen och finns alltid med vid slutbesiktningen av din bostad. Med andra ord – vi hjälper dig genom hela köpprocessen och ser till att du gör en säker och trygg affär.

Ett steg före

BEST HOME följer hela tiden vilka nyproduktioner som planeras och kommer ut på marknaden, så att du kan ligga ett steg före.

> Se alla våra nyproduktioner här