• Nauti auringosta BEST HOMEin kanssa

Myydä asuntoja Espanjassa

Autamme sinua aina kotiyrityksesi kanssa! Ruotsin rajan luopuminen kodin ostosta merkitsee myös merkittäviä eroja Ruotsin tavanomaisen menettelyn kanssa. Kielet, kulttuuri, lait, verot ja hallinto eroavat toisistaan. Autamme sinua koko prosessin ajan, sekä ohjaamme sinut taloudellisiin ja oikeudellisiin kysymyksiin, joita voi syntyä. BEST HOMEssä haluamme sinun olevan turvallisia kaikkialla myymälässä osoitteesta riippumatta.

Tarvitsemme kiinteistöä koskevat asiakirjat

Kun aloitamme markkinoinnin omaisuutesi, tarvitsemme joitain asiakirjoja kiinteistölle. Mitä enemmän tietoa meillä on kiinteistöstä, sitä paremmin ja nopeammin voimme markkinoida sitä.

Tarvittavia asiakirjoja ovat:

  • jäljennös perinnöstä (Escriaturan) ja yksinkertainen huomautus (ei yksinkertaistettu tiivistelmä lainvalvonnasta), joka on vanhempi kuin yksi kuukausi.
  • Kopio viimeisestä maksusta omistajille (Communidad).
  • Kunnan todistus siitä, että B.I, kunnallinen kiinteistövero, maksetaan.

Seuraamme luonnollisesti kaikkia Espanjan asetuksessa 218 annettuja direktiivejä.

Oikeudellinen apu kiinteistöjen myynnissä

Suosittelemme aina asiakkaitamme palkkaamaan asianajajayritystä, mieluiten virastoa, jossa he puhuvat sekä espanjaksi että ruotsiksi. Lakiasiainjohtaja toimii neuvonantajana ja valvoo asiakkaiden etuja. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole yllätyksiä myyntihetkellä tai sen jälkeen. Oikeusasiamies voi vastata sekä oikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin ja auttaa kaikkia myyntitapahtumia, myös tärkeitä asioita, kuten perintöä ja testamentteja.