• Nauti auringosta BEST HOMEin kanssa

Myyntiprosessi

Kun myyt kotona Espanjassa, on tärkeää tietää, että prosessi eroaa Ruotsista ja että kestää vähän kauemmin, mutta BEST HOME auttaa sinua koko prosessin ajan.

Vastuu myyjänä

Myyjäksi sinun on annettava kiinteistön energiailmoitus ennen myyntiä. Tämä on luovutettava ostajalle myyntiin liittyen. BEST HOME voi suositella menestyksekkäitä kumppaneita, jotka suorittavat energiailmoituksia. Myyjäksi sinun on myös annettava kotiin liittyviä asiakirjoja, kuten omistusoikeus, hallussapidosta, kiinteistöveroa koskevat tiedot, liittymismaksu jne.

Miten asuinpaikkani arvostetaan?

Ennen kuin koti on myytävänä, arvot tehdään. Monilla on jo arvioitu kotiarvonsa arvo, mutta lähitulevaisuudessa vastaavanlaisten asumismuotojen todellinen myynti auttaa meitä kehittämään. Hyvällä arvostuksella voimme koota oikean hinnan yhdessä. BEST HOME tarjoaa laajaa valikoimaa ja sillä on hyvät viitehinnat kaikilla alueilla, joilla toimimme.

talous

Mitkä ovat sen yrityksen todelliset käyttökustannukset, jotka haluat myydä? Mitä korjaustarpeita on tulevaisuudessa ja millaisia ​​kustannuksia? Keinottelijat haluavat tuoda tämän takaisin omaan hämärään käsitykseen. Autamme näitä laskelmia.

sopimus

Ennen myyntiprosessin aloittamista sinun ja BEST HOMEn välillä solmitaan välityssopimus. Sopimuksessa säännellään myyntitapahtumaa.

sopimus

Kun myyjänäsi on sovittu ostajan kanssa, olemme allekirjoittaneet ostosopimuksen, niin sanottu “arras” tai “Option de Compras”. Sopimus osoittaa hinnan ja saapumispäivän. Kun sopimus on allekirjoitettu, ostaja maksaa maksun lopullisen lisenssin osittaisena maksuna, joka maksetaan sisäänottopäivänä. Tämä sopimus korvataan myöhemmin notaarin kanssa tehdyllä uudella sopimuksella.

maksu

Notaari vastaanottaa maksun ja on vastuussa kertyneiden verojen ja maksujen maksamisesta ja lopullisen tiedon jakamisesta sinulle. Sopimus tehdään ostajan kanssa luovuttamaan avaimet, jotka saattavat olla saatavilla kokouksen jälkeen.