• Nauti auringosta BEST HOMEin kanssa

Valokuvaus

Muista tehdä kotisi valokuvausvalmiiksi

Valokuvaaminen on paras tilaisuus esitellä majoituksen huippuosaamista. Muista puhdistaa kunnolla ja poistaa tarpeettomat asiat mielellään. Mitä selvempi kotelo näyttää, sitä paremmin ostajalla on mahdollisuus nähdä sen mahdollisuudet.

Selvä huoneissa

  • Aloita valitsemaan mahdollisimman paljon. Muista, että se näyttää parhaalta erittäin puhtailla pinnoilla, mutta se ei näytä liian tyhjäksi. Puhdista ulompi vaatteita ja kenkiä hallissa lattialle, piilottaa hygieniatuotteet, vedä suihkukaappi pois ja irrota TV-johdot olohuoneessa. Sama pätee keittiöön ja makuuhuoneeseen, puhdas jääkaappi magneeteista ja ostoslista, varmista, että ei ole astianpesukoneita tai pesuaineita. Poimi liian paljon kuin liian vähän koristeita. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ota kuvia perheeltä, kissalta tai koiralta. Ostajan on pystyttävä näkemään, että hän asuu siellä.

Esittele huoneesi

  • Vedä kaihtimet ylös ja vedä verhot pois. Kytke valot päälle, mutta vältä niitä, jotka luovat kaiken kiiltäville pinnoille, reflekseille tai voimakkaille varjoille. Valitse täydellinen aika valokuvaa huoneeseen, kun se on päivänvaloisin. Luo kodikas tunnelma. Osta kukkia, jotka tulevat esiin ja miksi ei hedelmäkulholle jää hedelmiä.