• Nauti auringosta BEST HOMEin kanssa

Vuokrata

Vuokrata kotiisi

Hyvä idea saada tuloja kotonasi, kun et käytä sitä itse, on vuokrata se. BEST HOME tarjoaa täyden vuokrauspalvelun yksinomaan asiakkaillemme alennettuun hintaan. Autamme kaiken vuokrauksen yhteydessä; neuvonta laitteiston tasolla, vuokra-lisenssin käyttö, mainonta, asiakaskontaktit, välitys, sopimus, avainpalvelu, siivous ja pyykinpesu. Sinun tarvitsee vain määrittää, mitä viikkoa et halua tai voi vuokrata, BEST HOME huolehtii loput ja maksaa verkon tilillesi. Hyvä peukalosääntö on, että saat saman määrän vuokria viikossa heinä-ja elokuussa kuukausittain keskellä ja sesonkiaikana. Kaikki yhdessä katossa täydellä turvallisuudella.

Tarjoamme ammattimaista vuokrausta paikallinen palvelutoimisto, joka huolehtii vuokra-ajan käytännön ehdoista. Tämä voi vuokrata puhtaalla ja ammattimaisella tavalla sekä vuokranantajan että vuokralaisen eduksi.

BEST HOME auttaa käsittelemään asiakkaidemme vuokrausta, mukaan lukien:

  • Mainonta
  • Lisenssihakemus
  • Mainostaminen Blocketille
  • Asiakaskontaktit
  • Välitys
  • Sopimus
  • Avainpalvelu
  • Puhdistus
  • Pesu

Vinkkejä kodin vuokraukseen

Onko turvallista vuokrata?

Mikä lyhyempi tai pidempi vuokra, sopimus on allekirjoitettu. Tässä on selkeitä sääntöjä siitä, mitä voidaan odottaa molemmilta osapuolilta. Tarkasta vakuutuksesi siitä, mitä vuokrasiin sovelletaan. Poista mitä pelkäät.

Mitä minun on tehtävä?

Nosta ja puhdista, jotta vieraat sopisivat vaatteisiinsa ja pusseihinsa. Raikkaat lakanat, sängyt ja pyyhkeet kaikille vieraille. On myös mukavaa saada jäähdytettyä juomaa, hedelmiä ja välipaloja myöhään saapuville vieraille tai elää kaukana kaupasta. Aseta yhteen kirjalliset tiedot asioista, jotka on otettava huomioon kotona. Missä on palonsammutin ja missä vesi on tärkein nosturi, mikä on salasanasi Wi-Fi: lle ja miten käynnistät TV: n?

Lista ohjeista, jotka koskevat puhdistusta ja hoitoa, voi myös olla erittäin hyödyllistä. Puhelinnumero naapuriin, joka voi olla hyödyllinen pienissä kysymyksissä, voi myös olla hyödyllistä. Ja myös joitakin vinkkejä naapurustossa – ehkä suosikki ravintoloita, kävelytiet, uinti paikkoja ja nähtävyyksiä. Paras leipomo ja lähin supermarket ovat myös arvostettuja sisäpiirin vinkkejä, joita vieraasi arvostavat!

Mitä sisältyy vuokraan?

Kuukausiluvun lisäksi on tarpeen laskea sähkön, lämmityksen, veden ja internetin nykyiset kustannukset. BEST HOMEn avulla voimme löytää oikean määrän vuokralle omaisuutta.

Avainten luovutus

BEST HOME voi käsitellä avainten luovutusta saapuessaan ja lähtiessään.

Puhdistus ja pesula

BEST HOME tarjoaa sekä puhdistus- että pesulapalvelut.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä meihin ja autamme sinua vuokraamaan kiinteistösi.