• Nyt solen med BEST HOME

Fotografering

Klargjør boligen din for fotografering

Bilder er en ypperlig anledning til å vise frem boligen fra sin beste side. Husk å vaske og rydde godt, og fjern gjerne saker som ikke må ligge fremme. Jo tydeligere selve boligen kommer frem på bildene, jo bedre kan kjøperen visualisere muligheter og egne ønsker om innredning.

Fjern unødvendige ting

  • Begynn med å fjerne mest mulig. Rene overflater ser bra ut, uten at det behøver å se helt tomt ut. Rydd bort ytterklær og sko, toalettartikler, dra fra dusjforheng og gjem synlige ledninger og dine personlige bilder av familiemedlemmer i boligen. Har du mange pyntegjenstander, så fjern noen. Rydd godt på kjøkkenet, fjern kjøleskapsmagneter, kjøkkenhåndklær og oppvaskmiddel fra kjøkkenbenken. Kjøperen skal enkelt kunne se for seg sin egen stil i boligen.

Vis frem rommene

  • Dra opp persiennene og trekk fra gardinene. Tenn gjerne lamper, men ikke de som skaper svært blanke overflater, reflekser eller sterke skygger. Gjennomfør fotograferingen når det er godt lys på dagtid. Skap en hyggelig stemning ved å sette frem for eksempel fine blomster og frukt i fruktskåler.