• Nyt solen med BEST HOME

Kjøpe bolig i Spania

Vi hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen! Det er ikke vanskelig å kjøpe bolig i Spania, men det er greit å være oppmerksom på at visse saker er litt annerledes enn man er vant til i Skandinavia. Språk, kultur, lover, skatter og administrativ håndtering er forskjellig. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og veileder deg når det gjelder de økonomiske og juridiske spørsmål du måtte ha. Vi hos BEST HOME ønsker at du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele kjøpet. Profesjonalitet og kvalitet er verdier vi setter høyt.

Ofte har man mange spørsmål når det gjelder å kjøpe en bolig i Spania: Hva ønsker jeg? Hva vil det koste? Hvilket område passer best for meg? Hvordan foregår selve kjøpet? Hvor langt er det til ulike fasiliteter?

Noen av våre kunder har kjøpt boliger tidligere, mens for andre er det første gang man investerer i eiendom. Uansett hvilket utgangspunkt du har, så vil det trolig dukke opp spørsmål. Vi veileder deg når det gjelder å finne riktig område og den rette boligen for deg.

Sammen med våre lokale partnere er BEST HOME alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål slik at du skal oppleve kjøpsprosessen lett og smidig.