• Nyt solen med BEST HOME

Leie bolig

BEST HOME har et stort utvalg av leiligheter til leie i områdene Fuengirola og Mijas Costa på Costa del Sol i Spania. Både korttidsleie og langtidsleie. Selvsagt er alle dokumenter og lisenser i orden. Costa del Sol (Solkysten) kan by på en rekke vakre strender og utallige soltimer. Lei en leilighet på Costa del Sol og nyt utsikten ved Middelhavet. Å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Spania er både et billigere og mer komfortabelt alternativ enn å bo på hotell.

Hvem ønsker ikke å kunne bytte et tradisjonelt hotellrom med et sjarmerende feriehus der du kan invitere familie og venner. Uansett hvilken type ferie du har planlagt, vil du oppdage mange fordeler med å leie et feriehus eller ferieleilighet i Spania. BEST HOME har lang erfaring med utleie av boliger på Costa del Sol og kan gjerne foreslå ulike alternativer.

Book leilighet for vinteren eller sommeren allerede nå. Det er svært populært å leie leilighet i Fuengirola med omegn, så vær gjerne ute i god tid – eller slå til når muligheten byr seg. For deg som ønsker å leie over flere måneder eller år, har vi også gode alternativer.

Kontakt oss, så hjelper vi deg å finne drømmeboligen i solen!

> Søk blant våre boliger til leie