• Nyt solen med BEST HOME

Leie ut

Lei ut boligen din

En god måte å få ekstra inntekter på, er å leie ut boligen din når du ikke benytter den selv. BEST HOME tilbyr full utleieservice eksklusivt for våre kjøpende kunder til en svært gunstig pris. Vi hjelper deg med alt angående utleie, slik som tips og råd om hva som bør inngå av utstyr, søknad om utleielisens, annonsering, kontakt med leietakere, kontrakt, nøkkeloverlevering og vask av bolig, håndklær og sengetøy.

Du behøver bare å fortelle oss hvilke uker du ønsker å leie ut boligen, så ordner BEST HOME resten og betaler nettoprisen direkte til din bankkonto. En god pekepinn er å ta utgangspunkt i at man kan få like høye leieinntekter per uke i høysesongen juli og august, som per måned i mellom- og lavsesongen resten av året. BEST HOME tilbyr alle tjenester under samme tak, med fullstendig trygghet. Vi tilbyr profesjonell utleie via vårt lokale servicekontor som ivaretar alt det praktiske i forbindelse med utleie til fordel for både utleier og leietaker.

BEST HOME håndterer våre kjøpende kunders utleie av bolig, inkludert:

 • Annonsering
 • Søke om utleielisens
 • Annonsering
 • Formidling
 • Kontakt med leietakere
 • Kontrakt
 • Nøkkelservice
 • Rydding og vasking

Her er noen enkle tips angående utleie av bolig

Er det trygt å leie ut?

Uansett om det er snakk om korttidsleie eller langtidsleie, så inngås det en kontrakt. I kontrakten fremgår det tydelig hva som forventes av utleier og leietaker. Se gjennom forsikringen din for hva som gjelder angående utleie. Rydd bort eiendeler du er redd for.

Hva må jeg gjøre som utleier?

Rydd godt slik at gjestene dine får plass til klær og kofferter. Sørg for nyvasket sengetøy, oppredde senger og håndklær til alle gjestene. Det er også hyggelig å ha litt kald drikke, frukt og snacks tilgjengelig for gjester som kommer frem sent på kvelden eller dersom det er langt til nærmeste butikk.

 

 • Sørg gjerne for å ha skriftlig informasjon om de spesifikke tingene man bør tenke på i boligen din. Hvor finner man brannslukningsapparatet, hoved kran for vann, hva er passordet for Wi-Fi og hvordan skrur man på TV-en.
 • Informasjon om hva som gjelder angående vasking av boligen kan også være til god nytte. Har du telefonnummer til en nabo som kan være behjelpelig ved enkle spørsmål er det flott.
 • Gi gjerne noen gode tips angående nærområdet. Kanskje har du noen favorittrestauranter, vet om noen gode turstier, fine strender eller severdigheter? Informasjon om matbutikker i nærheten vil gjestene dine garantert sette pris på.


Hva inngår i leieprisen?

I tillegg til månedsleien må man beregne løpende kostnader for strøm, vann, internett og lignende. BEST HOME hjelper deg med å sette riktig beløp for utleie av boligen din.

Overlevering av nøkler

BEST HOME kan sørge for overlevering av nøkler ved ankomst og avreise.

Vasking

BEST HOME tilbyr både vask av bolig, samt vask og bytte av sengetøy og håndklær.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med utleie av boligen din.