• Nyt solen med BEST HOME

Nybygg

BEST HOME har et fantastisk utvalg av nybygg til salgs på hele Costa del Sol.

Unike fordeler

En ny bolig har flere fordeler. Som regel kan du velge interiør og ulike løsninger selv. Standarden er høy, og det gir en unik følelse å flytte inn i en helt ny bolig hvor ingen har bodd tidligere. Mange nybygg har også flott arkitektur og moderne løsninger man ikke finner i eldre boliger.

God investering

Vi samarbeider kun med anerkjente utbyggere, og er svært nøye på at de nybyggene vi anbefaler oppfyller kravene til en god investering. I tillegg til høy kvalitet, stiller vi høye krav til øvrige fasiliteter slik som vakre hager og basseng, samt nærhet til butikker, caféer, restauranter, offentlig transport og lignende.

Trygt og sikkert

Vår kompetanse og lange erfaring når det gjelder nybygg, i tillegg til vårt gode kontaktnett innen håndverksbransjen, gjør at du på en trygg og sikker måte kan kjøpe din drømmebolig via oss. Vi holder deg selvsagt oppdatert under hele byggeprosessen. Med andre ord hjelper vi deg gjennom hele kjøpsprosessen slik at du kan være sikker på at du gjør et godt kjøp.

Et steg foran

BEST HOME har tilgang til hvilke nybygg som planlegges, og vet når de slippes på markedet, slik at du kan ligge et steg foran når det gjelder ditt boligkjøp.

Se alle våre nybygg her

BEST HOME har oversikt over alle nybygg på Costa del Sol, og hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen slik at du kan gjøre et sikkert kjøp og en god investering.