• Nyt solen med BEST HOME

Velkommen til BEST HOME

Velkommen til BEST HOME – din personlige eiendomsmegler på Costa del Sol! Vi ønsker å tilby deg den beste servicen du kan finne. Lokalkjennskap, profesjonalitet og god service er hjørnestener i vår virksomhet.

BEST HOME har et stort utvalg av boliger på Costa del Sol, både eksisterende eiendommer og nybygg. Vi har til en hver tid over 1 000 egne boliger presentert på vår hjemmeside, i tillegg til ytterligere nærmere 30 000 eiendommer vi vår store database med alle boliger til salgs på Costa del Sol. Ønsker du å finne en eiendom på Costa del Sol, finner du den via oss. Under hele prosessen fra start til mål hjelper vi deg med alle nødvendige kontakter slik at du på en trygg og sikker måte kan gjennomføre kjøpet eller salget. Våre ansatte har lang erfaring og kunnskap om boligmarkedet på Costa del Sol. Vi snakker svensk, norsk, engelsk, spansk, tysk, fransk, finsk, estisk og russisk.

Velg BEST HOME når du vil:

  • Kjøpe bolig
  • Selge bolig
  • Leie bolig
  • Leie ut bolig

På Costa del Sol behøver du kun BEST HOME som din megler for å få tilgang til alle boliger som er til salgs. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen med alle lover og regler. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne din drømmebolig.