• Nyt solen med BEST HOME

Renovering

Gjør et godt kjøp – øk verdien

For deg som vil gjøre et godt kjøp, kan det anbefales å renovere en eiendom. BEST HOME tilbyr et eget renoveringsteam med dyktige arkitekter og håndverkere inkludert snekkere, elektrikere og malere. En profesjonell renovering vil øke verdien på boligen din.

Enkelt og effektivt – halve prisen

Å finne frem til pålitelige og kompetente håndverkere på egenhånd kan være en utfordring. I tillegg er språket ofte en barriere. BEST HOME har gjennom lang erfaring og et bredt kontaktnett etablert et team som oppfyller våre forventninger til konkurransedyktige vilkår. Via oss renoverer du effektivt en eiendom til mindre enn halve prisen i forhold til om du skulle gjort det i Skandinavia.

Du velger – vi prosjektleder

Du kan enkelt overlate prosjekthåndteringen til oss. Vi tar oss av alt det praktiske og sørger for avtalt fremdrift for renoveringsprosjektet. Dermed behøver du ikke å være fysisk tilstede med mindre du ønsker det. Du får jevnlige oppdateringer underveis i prosessen, og velger ønskede materialer og løsninger.

Utleie – maks utbytte

Dersom du ønsker å leie ut leiligheten hele eller deler av året, kan vi ta oss av alt det praktiske rundt utleie av boligen din.

Før
Før

Etter
Etter

Etter
Etter

BEST HOME tilbyr sitt eget renoveringsteam med dyktige arkitekter og håndverkere. En profesjonell renovering øker verdien av ditt hjem. Kontakt oss for mer informasjon om eiendomsoppussing.